WINTER STILTE CEREMONIE MET DE PACHAMAMA

HOLISTISCHE ZORG VANUIT PERU

Met  deze ceremonie willen wij jou uitnodigen op 14 januari, 18 en 24 februari 2023 een mooi begin van het jaar te maken met de natuurlijke geneeswijze van de Inca’s uit Peru. Deze ceremonies worden gegeven door de spirituele genezeres Ñusta Paqo doña Sarita Rosa Sachun Avila en mij, Leticia Vizcarra. Wij zijn beiden in Peru geboren en onze gemeenschappelijke missie heeft onze paden samen gebracht.

De winter is het moment van stilte en reflectie. Wij maken contact met onze wensen en innerlijke vrede. Je ontvangt deze Stilte Ceremonie Pachamama met behulp van de geneeswijze van de Inca’s uit Peru. Sarita zal je helpen met de spirituele kracht van de Pachamama, en  ik zal je met een selectie van geneeskrachtige kruiden en mindfulness oefeningen helpen, om een puur en holistisch begin te maken voor het nieuw jaar.

meditatie, reiniging

WAT KAN JE VERWACHTEN IN DEZE CEREMONIE?

In deze ceremonie is de Stilte en het Ontvangen een van de belangrijkste voorwaarden. Wij beginnen en sluiten de ceremonie gezamenlijk. Intussen ontvang je een individueel behandeling waar je genoeg tijd hebt om te binnen keren en landen. Door de stilte wordt de concentratie op jouw lichaam verhoogt en het effect van de reiniging, de kruiden, de rust en vrede worden versterkt.

WAT ONTVANG JE IN DEZE CEREMONIE?

Je ontvangt een individuele reiniging van Hucha (zware energie).
Je drinkt een selectie van aardende kruiden,
Je ontvangt mindfulness oefeningen.
Je ontvangt een rustgevende behandeling op de yoga mat waar je genoeg tijd hebt om binnen te keren en warmte en vrede te ervaren.

WANNEER EN WAAR BEN JE WELKOM?

Zaterdag 14 januari 2023 in de Kloosterlaan 138A te Breda. Inloop vanaf 10.45 u. UITVERKOCHT
Zaterdag 18 februari 2023 in Anahata Yoga . Van Trieststraat 14 te Nijmegen. Inloop vanaf 10.15u.
Vrijdag 24 februari 2023. Open huis Openhuis Abelenhof 131 te Papendrecht . Inloop vanaf 10.15 u

De eerste groep begint om 10.30 u. en de tweede groep om 14 u. Hou rekening dat je ongeveer een ander half uur bezig bent.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Voor deze heilzame stilte ceremonie Pachamama ontvangen wij van jou €58.-