IRISCOPIE

Irisdiagnose is een vorm van diagnostiek die ik als Natuurgeneeskundig therapeut gebruik om de aangeboren constitutionele aanleg van een persoon vast te stellen. De constitutie is het complex van eigenschappen van lichamelijke en geestelijke aard welke de manier bepalen waarop het organisme functioneert en op allerlei invloeden reageert. Echter wordt met irisdiagnostiek geen ziekte gediagnosticeerd. 
De constitutie en aanleg is te zien in de structuur van het oog, het kleur en pigmentatie. Bij een Natuurgeneeskundige consult bij CuraNaturalis een Irisdiagnose is inbegrepen. Zie Werkwijze
Iriscopie kan bij een groot aantal klachten worden toegepast, waaronder klachten in de spijsvertering, huidklachten, hoofdpijn, gebrek aan energie, buikpijnen, allergieën of klachten in de keel, neus of de oren. Ook wanneer er geen directe klachten zijn, kan het handig zijn om een check-up te doen in het kader van preventie. 

HEALTH CHECK MET IRIS DIAGNOSTIEK.

Met een Irisdiagnostiek Health check krijg je inzicht om hoe met je lichaam en geest gaat en wat kan je doen om preventief aan je gezondheid te werken. Je krijg persoonlijk voeding en lifestyle adviezen om thuis zelf aan de slag te gaan. Kosten per consult € 50.

VERGOEDING

Iriscopie kan vanuit de zorgverzekering worden vergoed als de cliënt een aanvullende zorgverzekering heeft afgesloten met vergoeding voor alternatieve of complementaire geneeswijzen waarvoor geen eigen risico geldt.

iriscopist-iriscopie