LICHAAMSGERICHTE THERAPIEEN

De behandelingen zullen een ondersteunende werking hebben en je klachten en pijn verminderen. 
CuraNaturalis gebruikt meerdere vormen van Lichaamsgericht Werk. Onder andere: Ademhalingstechnieken, Hydrotherapie ( Leem of magnesium voetbaden) Kruiden pakkingen, kompressen  en therapeutische massages zoals ontspannings- bindweefsel-en cuppingsmassages.

Cuppingmassage is een van de beste bindweefsel massage. Dat helpt het lichaam de toxinen die dieper in het weefsel zitten af te voeren. De toxinen en ook lichaamsenergie zetten zich vast en hopen zich op in de fascia van onze spieren. Dit veroorzaakt pijn of een vastzittend gevoel. Bij het vacuüm trekken van de  “cups” stimuleren wij de doorbloeding en zuigt als het ware de toxines of spierkrampen naar het huidoppervlak. Met de juiste bewegingen vinden ze hun weg om afgevoerd te worden via de uitscheidingsorganen van het lichaam. Inclusief  een ontspanningsmassage duurt een behandeling circa 45 – 60 minuten.

  • FACIAL CUPPING: Na een zachte massage in hals, gezicht en hoofd, masseer ik met special klein silicone cupjes het gezicht en contourlijnen, inclusief nek en bovenkant van de borst. Deze therapie bevordert de circulatie en geeft een jonge uitstraling. Geeft ondersteuning in de behandeling van hoofdpijn, problemen met bijholten en allergieën. 

  • FIXED OF MOVING CUPPING: Therapeutische beste diep-tissue massage, verbetert de huid en helpt bij stagnatie om gifstoffen af te voeren, bij pijnklachten rugpijn, nek, schouders, benen en om stijve spieren te ontspannen.