Holistische massages

De massage therapiëen zullen een ondersteunende werking geven om je klachten en pijn te verminderen. De keuze van de massageolie  zijn gepersonaliseerd zoals de keuze van essentiele of etherische oliën. In alle sessies werd aroma therapie toegepast.
CuraNaturalis gebruikt meerdere vormen van lichaamsgerichtewerk onder andere: Ademhalingstechnieken, Hydrotherapie ( Leem of magnesium voetbaden) Kruiden pakkingen, kompressen  en therapeutische massages zoals ontspannings- bindweefsel-en cuppingsmassages.

holistische-massage
cupping-massage

CUPPING

Cupping is een van de beste en effectief bindweefsel massage. Dat helpt het lichaam de toxinen die dieper in het weefsel zitten af te voeren. De toxinen en ook lichaamsenergie zetten zich vast en hopen zich op in de fascia van onze spieren. Dit veroorzaakt pijn of een vastzittend gevoel. Bij het vacuüm trekken van de  “cups” stimuleren wij de doorbloeding en zuigt als het ware de toxines of spierkrampen naar het huidoppervlak. Met de juiste bewegingen vinden ze hun weg om afgevoerd te worden via de uitscheidingsorganen van het lichaam. Inclusief  een ontspanningsmassage duurt een behandeling circa 45 – 60 minuten.

GEZICHT (FACIAL) CUPPING MASSAGE

Wist je dat een Gezicht cupping massage de circulatie en de productie van collageen en elastine bevordert? Deze stoffen zijn belangrijk voor de steun van de spieren en weerbaarheid van de huid en voor een natuurlijke en duurzaam schoonheid. Na een zachte massage in hals, gezicht en hoofd, masseer ik met special klein silicone cupjes het gezicht en contourlijnen, inclusief nek en bovenkant van de borst. Deze therapie bevordert de circulatie en geeft een jonge uitstraling. Geeft ondersteuning in de behandeling van hoofdpijn, problemen met bijholten en allergieën.

CUPPING MASSAGE

Met een cupping massage, wordt met langzame bewegingen de “cups” verplaats naar verschillende zones in de rug, benen, schouders en nek. Het is een zeer stimuleren en dynamische massage.