Workshop: De Kracht van Pachamama en de Ademhaling

Wil je je fysiek, mentaal en spiritueel voorbereiden voor de lente en je creativiteit sterker maken voor de zomer? Kom naar deze workshop!


De natuur is een integraal onderdeel van ons wezen, en onze ademhaling verbindt ons met de wereld om ons heen, vanaf het moment van onze geboorte tot de laatste adem die we uitblazen.
In deze workshop zul je leren hoe je die kracht van ademhaling kunt gebruiken om in contact te komen met Pachamama en jezelf, en zo je balans op fysiek, mentaal en spiritueel niveau kunt vinden. We zullen je begeleiden om een diepere verbinding met jezelf en je omgeving tot stand te brengen. Onze workshops bevatten concrete oefeningen en het gebruik van kruiden om je te helpen je innerlijke kracht te herontdekken of te versterken.
Wat is Pachamama? Hoe kan ik een sterke verbinding opbouwen met mijzelf en mijn omgeving? Hoe kan ik mijn balans vinden? Hoe word ik Fysiek, mentaal en spiritueel sterker?.
Na deelname aan deze workshop zul je in staat zijn om antwoorden te vinden op de vragen die je hebt over jezelf en je relatie met de wereld om je heen.

In deze workshop heb je alle materialen beschikbaar en krijg je onbeperkt warme thee. Meld je aan via het formulier en schrijft op welke datum je komt.

Locatie: Kloosterlaan 138A 4811 EE Breda. Centrum Zuiderlicht

Tijden: van 10:30 tot 11:30. Inloop vanaf 10:15 u.

Kosten: € 45 per persoon.

Datums:

Zaterdag 16 maart 2024
Zaterdag 23 maart 2024