cursus Baby massage

Baby massage is net zo belangrijk als borstvoeding, de zachte aanraking van de liefdevolle ouders geven de geneeskrachtige energie aan hun baby’s.
In de Cursus baby Massage bij CuraNaturalis  leren de ouders de technieken van een Shantala massage, daarnaast krijgen ze extra informatie over reflexzones, natuurlijke voeding en kruiden; handige natuurgeneeskundige adviezen om baby’s te helpen in zijn groei.

Baby’s geboren met keizersnede, vacuüm of vroeggeboren baby’s hebben extra profijt van een babymassage.

De ouders leren massage grepen die toepasbaar zijn ook  op elke kinderleeftijd.

Met baby massage wordt het hele lichaam van de baby door aanraking sterker, de spieren en de motorische ontwikkeling worden geactiveerd, het zenuwstelsel en de spijsvertering worden gesteund, de baby wordt rustiger en heeft minder last van krampjes, onrust of prikkelbaarheid. Bij de moeders gaat het niveau van oxytocine omhoog, een liefdes hormoon dat ook een grote rol speelt bij het geven van borstvoeding.

Gedurende de les ,  hoort de ruimte aangenaam warm te zijn,  yoga maten kussens, zijn in de les aanwezig . Zorgt voor eigen handdoeken en een extra luier.

event facebook
  • De complete cursus bestaat uit 3 lessen  van een uur, met een programma van verschillende thema’s rondom oliën, kruiden en reflexgebieden.
  • De cursus is bedoeld voor ouders van baby’s  vanaf 8 weken tot 9 maanden.
  • De complete cursus kost EUR130 .- inclusief een digitale hand out.
  • Het is mogelijk een losse  les van een uur te boeken Het tarief is €45.-
  • De lessen zijn in de adres Kloosterlaan 138a in Breda, in groepen van maximaal 4 ouders. De les gaat ook door met 1 ouder.
  • Wil je een individuele les? Dat is mogelijk. Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden.
  • 30 ml. op maat gemaakte massage olie ( met essentiele olie). Het kost €7.- excl. verzendkosten.