OVER MIJ

WEBSITE aboutA

wie is Leticia?

Ik werk met passie

Ik ben eigenaar van de Natuurgeneeskundige praktijk CuraNaturalis en afgestudeerd therapeute. Mijn intensieve studie in Natuurgeneeskunde heb ik afgerond bij de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde (HVNA), op HBO-niveau, te Arnhem.
In Lima (Peru) ben ik geboren en getogen en heb een universitaire studie gedaan in International Business aan de San Martin de Porres universiteit. Binnen deze sector heb ik vele jaren in Peru en Nederland gewerkt.
Mijn bewondering voor de natuur en hoe het de werking van ons lichaam beïnvloedt heb ik vanaf kinds aan meegekregen. Vanaf de geboorte van mijn kinderen voel ik me meer geïnteresseerd in natuurlijke voeding, kruiden en vooral natuurlijke gezondheid en zo ben ik overgestapt naar een nieuw beroep.
Met mijn studie in Natuurgeneeskunde, kon ik de verbinding tussen mijn Peruaanse roots en Nederland vinden.
De samenwerking tussen de natuur en onze eigen geneeskrachtige vermogen kan ons naar gezondheid brengen, mijn missie als toekomstige therapeut is mensen leren bewust te leven, de verbinding en balans te vinden in wat de natuur te bieden heeft. Daarom werk ik in mijn analyse van de anamneses met de 4 natuurlijke kwaliteiten: Warm, Koud, Droog en Vocht.
Als gediplomeerd docent in baby massage cursussen heb ik ook de manier gevonden mijn missie te volgen. In mijn lessen leer ik de ouders hun liefde door de massage, als geneeskrachtige energie te delen met hun kinderen vanaf de eerste fase van hun leven als baby’s.
Daarnaast heb ik binnen mijn studie meer kennis gemaakt met de kruidengeneeskunde, natuurvoeding en met therapeutische Lichaamsgericht werken, zoals hydrotherapie, kruiden kompressen, leem behandeling en ontspanningsmassages, buik, rug, voetmassages, bindweefselmassage en Schröpfen. Daarnaast heb ik bij Zonnevlecht de cursus Cupping afgerond om meer diepte in de toepassing van de behandelingen binnen CuraNaturalis te kunnen geven.

Leticia Vizcarra Suarez

"Start loving yourself today "

Vanaf het eerste gesprek zal je al een nieuwe lijfstyle beginnen.
Jij zal een nieuwe weg van verandering volgen naar een betere gezondheid.