therapien

Een Natuurgeneeskundige consult begint met een brede en gedetailleerde anamnese. De fysieke, emotionele, sociale en spirituele aspecten in je leven worden besproken. Deze gespreken zijn de eerste stappen in het proces van verweking en verandering. Er wordt ook een visuele scan of diagnostiek van het gezicht, het lichaam en een Iriscopie foto gemaakt voor de Irisdiagnose.
 In het vervolg gesprek wordt de resultaat van de analysen en het traject besproken; waar kruidentherapie, natuurvoeding, Bachbloesem en therapeutische massages of een combinatie er van, aan de orde kunnen komen.
Het traject is opgebouwd op basis van een analyse van de anamnese waar natuurgeneeskundig gezien, nauwkeurig wordt gekeken welk systeem in je lichaam versterking en reiniging nodig heeft. De therapieën zijn individueel aangepast aan je behoeften.

Ik ben nog in opleiding, dus heb ik de kans om je casuïstiek met mijn begeleiders te bespreken en de behandeling op te stellen.

 

Werkwijze
  • Eerste gesprek Iriscopie foto diagnostiek,visuele scan van het gezicht en het lichaam. €50.-
  • Tweede gesprek, uitgebreide anamnese en voedingsdagboek. €50.-
  • Vervolg consult. €40.- 
  • Na de consulten de therapeut neemt eventueel contact met je op voor extra opvolging.
  • Zie tarieven
Irisdiagnose is een vorm van diagnostiek die in de natuurgeneeskundige praktijk gebruikt wordt om de aangeboren constitutionele aanleg van een persoon vast te stellen. De constitutie is het complex van eigenschappen van lichamelijke en geestelijke aard welke de manier bepalen waarop het organisme functioneert en op allerlei invloeden reageert. Echter wordt met irisdiagnostiek geen ziekte gediagnosticeerd. 
De constitutie en aanleg is te zien in de structuur van het oog, het kleur en pigmentatie.