VOEDINGSTHERAPIE & LEEFSTIJLCOACHING

holistische voeding

WAT IS GEZONDE VOEDING?

Natuurgeneeskundig gezien is voeding meer dan alleen de keuze voor verse producten in ons dagelijks maaltijden maar het betreft ook emoties, ervaringen en indrukken in je dagelijks leven dat ons gevoel en hart voeden.
Hoe eten wij? Alleen of in gezelschap? Snel of langzaam? Warm of koud? Wat zijn onze aversies en guilty pleasures? Hoe is de relatie met voeding?
Deze en meer vragen worden besproken in een voedingsanamnese. Samen gaan we opzoek naar de oorzaak van de klacht en je natuurkwaliteit of temperament, langzaam ga je nieuwe gezonde gewoontes aannemen, op weg naar een betere gezondheid.
Chronische klachten zoals, Eczeem, opgeblazen gevoel, allergieën, intoleranties, Prikkelbare Darm Syndroom, obstipatie, overgewicht en Diabetes, zijn goed te behandelen met natuurlijke voeding en fytotherapie.

Bij CuraNaturalis organiseer ik ook  leuke activiteiten rondom voeding, zo bied ik de mogelijk om plezier te krijgen in het koken en de ontdekking van nieuwe producten. Bijvoorbeeld met de Peruaanse keuken en met natuurlijke probiotica zoals Kombucha. De scoby en Kombucha drinks kun je bestellen bij de praktijk.

” Ik heb Leticia geraadpleegd omdat ik me niet goed in mijn vel voelde, en haar geduldige advies en steun hebben enorm geholpen! Na een paar maanden heb ik veel meer energie en voel ik me vitaler. Ik had een paar vervelende eczeemplekken waar ik gek van werd en die zijn nu helemaal weg. Ik heb meer vertrouwen in mijn keuzes wat betreft voeding en levensstijl en ik voel me meer in contact met mijn lichaam. Echt een geweldige ervaring, ik zal niet aarzelen om weer contact op te nemen met Leticia als ik ooit gezondheidsklachten krijg. Hartelijk bedankt voor je advies en je ondersteuning in de laatste maanden, het heeft echt geholpen 😊Ik wens je een fijne zomer !
A. Bellay 35 jaar

KOKWORKSHOP

De Keuken van Peru: Gezond en Lekker

De Peruaanse Keuken is één van de meest gevarieerde in Zuid-Amerika en mondiaal erkend als één van de beste keukens ter wereld.
Deze middag krijg je de gelegenheid om meer te leren over de Peruaanse keuken, zelf de gerechten voorbereiden en koken. Aan het einde gaan wij gezamenlijk eten en genieten van de avond met een heerlijke maaltijden.
We gaan werken met verse en gezonde voedingsmiddelen, zoals we ook in Peru doen. 

Locatie
Tijden: 
Kosten: 
Aanmeldingen via CONTACT

Scoby en Kombucha drink

KOMBUCHA-Experience

Ben je geïnteresseerd in het brouwen van Kombucha, neemt contact op voor de mogelijkheden. Groepen van minimaal 5 personen in verschillende locaties in Breda.

Wat krijg je in deze workshop?

Ik deel mijn Kennis en ervaring over het brouwen van Kombucha.
Je proef verschillende smaken van Kombucha
Je maak met je gekozen smaakt een Kombucha drank-die al gefermenteerd is en brengt het naar huis.
Je ga naar huis met je eigen SCOBY
Je ga naar huis met de Starter voor je 1ste batch.

Wat breng je mee?
Een ruime glazen pot met een deksel om je SCOBY mee te nemen. Nog belangrijker je positiviteit en enthousiasme 😊
Kosten: 
Aanmeldingen via CONTACT
tot snel